O nama

Autoelektričarski servis Valent Đurđan je licencirani majstorski obrt za održavanje i popravak motornih vozila. Vlasnik servisa po zanimanju tehničar specijalista za motore s unutrašnjim izgaranjem – nakon rada kod priznatih majstora, otvara vlastitu radionicu u srpnju 1993. godine. Preko 30 godina rada na poslovima održavanja motornih vozila te 20 godina rada vlastitog obrta dovoljan je dokaz ozbiljnog pristupa poslu i garancija da svoj auto dajete u ruke sigurnog majstora.

Autoelektričarski servis Đurđan je suvremeno opremljena radionica sa svim potrebnim specijaliziranim alatima i opremom, kvalitetnim osobljem sa višegodišnjim iskustvom, te se nalazi u vlastitom prostoru. S ciljem što kvalitetnije usluge te praćenja noviteta u poslu obavezno prisustvujemo strukovnim sajmovima i seminarima. Isto tako kako bi proširili i osuvremenili ponudu usluga u servisu, konstantno ulažemo u dokvalifikaciju i modernizaciju.
Početkom 2016. osposobljena je i dodatna radionica opremljena novom škarastom dizalicom, novom montirkom te automatskom balansirkom za zamjenu guma.

Naš moto: zadovoljni korisnici usluga